Köp iPad och utvecklas som musiker

En iPad är ett perfekt verktyg för dig som skapar musik. Du kan enkelt göra musikfilmer på din surfplatta, men också använda den för dina noter. IPaden är också praktisk att använda när du ska titta på filmer eller om du har musiklektioner online. Köp en iPad och utvecklas som musiker.

Köp en begagnad iPad

En iPad är verkligen bra att ha, särskilt om du redan är inne i Applefamiljen. Om du ännu inte köpt en Mac, iPhone eller iPad, alltså upptäckt fördelarna med Apple, så kommer du ändå ha stor nytta av din iPad. Många drar sig för att köpa Apple just för att de är lite dyrare än andra märken. Ett tips är då att köpa begagnat. Orsaken till att just Appleprodukter är lite dyrare är att de verkligen är bra och håller i längden. Det är en investering. Det är också därför många väljer att köpa begagnade iPhones, Mac och iPads: du får mycket för pengarna som håller länge. Köp en begagnad iPad hos Mresell och du kommer kunna använda den på många sätt som musiker. Mresell säljer också begagnade iPhones och Macbook, om du istället är ute efter det.

Skapa musikfilmer

Med din iPad kan du på ett enkelt sätt skapa musikfilmer i iMovie direkt på plattan. Det är perfekt om du håller på att spela in en musikfilm och vill kolla hur filmen blir redan på plats. En iPad är så liten att den är smidig att ta med överallt, samtidigt som du ändå har en stor skärm att arbeta med.

Använd iPaden för dina noter/ackord

Om du spelar eller sjunger är det bekvämt att ha alla noter på en och samma plats. Du väljer om du köper ett lite mer avancerat notprogram/app för noterna eller om du helt enkelt bara fotograferar noterna. Om du brukar spela mycket, särskilt inför publik, är ett program att föredra. Köp ett program med tillhörande pedal, så tittar du bara på noterna/ackorden/sångtexten på iPaden och trycker fram nästa sida med pedalen. Om du vill spara pengar tar du bara kort på din musik och lägger bilderna i ett särskilt album på iPaden. Genom att ha noter/ackord/sånger på din iPad har du alltid med dig din musik – oavsett var du är.

Streama filmer och musik

Det är härligt att sätta sig i soffan med en skål chips och sätta på en film. Eller få utvecklas som musiker. I båda fallen är din iPad mycket bekväm att använda. Den är skön att ha i knät och enkel att ställa upp på bordet när du vill streama. Den är också mycket användbar när du ska utvecklas som musiker online. Du ställer upp iPaden i ditt notställ och sätter igång din lektion. Då kan du både spela och titta på musiklektionen samtidigt.